טרפלס שוקולד-מתכונים

הוראות כלליות :
*אם אין אינוורט סוכר אז להשתמש בדבש
*מומלץ מאוד להשתמש במיקסר יד בכל הערבובים, אך להקפיד שיהיה בתוך המסה, כדי שלא יכנסו
בועות אוויר
*אפשר להוסיף טעמים ובזה להרגיש נוח ויצירתיים, אני עובד עם רום,וויסקי,קונייק,קוונטרו,אניס,קירש , תבלינים, קפה, קליפות תפוז או לימון.
*לא להמיס חמאה מעל 50 מעלות, היא מתפרקת.
*לציפוי אפשר אבקת קקאו, אגזים טחונים, שקדים טחונים, פיסטוק קלוי טחון, בוטנים מלוחים קלויים טחונים וכול', כך שיש כאן מס' רב של ווריאציות שונות הן בסוגי השוקולד האלכוהול ושאר התוספות.


טרפל מתכון מס' 1

200 שוקולד מריר 70%
200 שוקולד חלב
200 חמאה
100 שמנת

הכנה : להמיס בבן מארי שוקולדים, להרתיח על האש או במיקרו את השמנת, להוסיף לשוקולדים,
להוסיף חמאה קוביות תוך כדי עירבוב מבלי להכניס בועות, אפשר להוסיף אגוזים טחונים או שקדים
ואמרטו.

טרפלס מתכון מס' 2
220 גר' שוקולד 70% או 300 גר' שוקולד חלב או 440 שוקולד לבן (בכל מקרה יהיה קצוץ)
170 שמנת
30 גר' איוורט סוכר
50 גר' חמאה

הכנה : להרתיח שמנת ואינוורט סוכר במיקרו, ליצוק על השוקולד בפעמיים עד שלוש, לבסוף
להוסיף חמאה קוביות תוך כדי ערבוב.

טרפלס מתכון מס' 3
200 גר' שמנת
180 שוקולד 70%
60 גר' חמאה
30 איוורט סוכר

הכנה : כמו מתכון מס' 2

טרפלס מתכון מס' 4
180 גר שוקולד מריר או 250 שוקולד חלב או 370 שוקולד לבן
125 גר' מחית פירות יער(להכנה צריך כ150 גר' פרי יער, 3-4 דקות בסיר, הנוזלם יצאו ואז להוסיף סוכר
כ 15-20 גר' ולצמצם את הנוזלים ביציאה להוסיף מעט מיץ לימון וזהו זה מוכן.
אם לא בא לכם אז תשתמשו בריבה ותורידו את האינווראט סוכר.
40 איוורט סוכר
45 גר' חמאה

הכנה : להמיס שוקולד וחמאה ואנוורט סוכר בבן מארי , להוסיף את המחית תוך כדי ערבוב,


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך