עוגיות חמאה ופיסטוק

עוגיות חמאה, פריכות ביותר, שימו לב שאין נוזלים או ביצים, מה שקושר את החומרים זה רק החמאה.

לא ממליץ להכין כמות, הן טעימות כשהן וכשהחמאה טרייה!, חוץ מזה הם קלות ומהירות הכנה, וקשה לאחסן אותם, מפאת הפריכות, אז אני ממליץ להכין כל הזמן טרי לימים הקרובים

החומרים :

330 גר' חמאה טמפ' חדר, קוביות.
110 אבקת סוכר.
95 פיסטוק קלוי מדיום, עד שהפקנו ריח וטעם אבל לא יותר מדי, אפשר גם לא קלוי, אם קלוי, אז הפיסטוק יהיה שבור גס עד בינוני.
465 קמח.

הכנה

מיקסר, וו "גיטרה", ללוש עד שהתערובת נהיה גרגירי, הוא לא יהפוך לבצק, נדע שהוא מוכן, כאשר, ניקח חופן תערובת, וכשנלחץ התוך היד, זה יתגבש.

נכדרר כדורים קטנים, ונניח אותם בתבנית אפייה.

אפייה כ 20 דק', טמפ' 160 מעלות, נייבש ע"ג רשת.

לאחר צינון, נפזר אבקת סוכר בנדיבות מלמעלה, (שימו לב אין הרבה סוכר בתערובת, לקחתי בחשבון שיש עוד א סוכר מלמעלה וזה חשוב וגם יפה לאופה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך