מעדן שוקולד אפוי מעולה , קל הכנה ומהיר


b:includable

זמן הכנה: כ15 דקות, זמן אפייה: כ40 דקות, דרגת קושי: קל מאוד, גם ילדים יכולים לעשות , ותוצאה ברמה עילית.


מעדן שוקולד אפוי


עוגת שוקולד קלה להכנה קלה להכנה ולא צורכת מאמץ וזמן.
לחמם תנור 180 מעלות מראש

מצרכים
220 גרם סוכר לבן
250 גרם שוקולד מריר משובח 60% מומס כ 40 מעלות
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (רכה)
70 גרם קמח
4 ביצים
תבנית עגולה ״26 ״ מרוחה בחמאה וקמח

אופן ההכנה
נמרח את התבנית בחמאה ואז קמח, ננער ונסיר עודפים.

להקציף את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד גבוהה עם מקצפת במקסר עומד, מדי פעם לנקות עם לקקן דפנות שהמקצפת לא מגיע אליהם, כשהחמאה/סוכר משנים צבע לבהיר יותר ,(בערך 2 דקות) נוסיף בהדרגה ביצים ואז המשך עוד כ 3-4 דקות, גם כאן נעזור מדי פעם למקצפת עם הלקקן, התוצאה היא תערובת אחידה לגמרי, שממש אם נרים את המקצפת, יהיה עליו מסה של חומר, זה הסימן שזה מוכן.
אחר כך מוסיפים את השוקולד המומס והקמח ומערבלים שוב ידנית עד שמקבלים את התערובת הסמיכה הסופית.
נעביר בעזרת מרית לתבנית ואז אפייה כ 35 דקות, בתנור הביתי שלי זה אפילו 40 דקות.

זהו, ממש זהו

(מי שרוצה טעמים אז אפשר כ 12 גר קליפת תפוז, או קינמון, או אלכוהל, ןאפשר גם בלי כלום עוגה ממש טובה)

מחזיקה במקרר מספר ימים בלי בעיה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך