היי אורלי, עפ"י בקשתך טורט רך, שאפשר למלא שכבות, כלומר טורט מילוי, טורט מילוי ולקבל משהוא
דומה למרקם שביקשת.
כדאי לעבוד עם משטח סיליקון, (סילפאט), זה פשוט עושה חיים קלים, מומלץ בחום, כשתעלו לביקור מהערבה היפה למרכז, ניגש יחד לחנות מתמחה וניקנה אחד.
המרכיבים
140 אבקת סוכר
140 גר' אבקת שקדים
40 גר' קמח
(לנפות יחד את היבשים ולערבב היטב)
4 ביצים
30 גר' חמאה מומסת
140 חלבון
50 סוכר
הכנה
תנור 200 מעלות
לטרוף קלות 4 ביצים ולערבב מטרפה עם היבשים מסה מס' 1
במקביל לעשות מרנג צרפתי עם
150 חלבון ו 50 סוכר(חפשי בבלוג זה מרנג הקצפת חלבונים מתכון 1/1, יש מטודיקה למרנג), מסה מס' 2
לקפל מסה 1+2 ולהוסיף 30 גר' חמאה מומסת
לשטח בעזרת מרית רחבה על משטח הסיליקון, אפייה 200 מעלות 5 דקות.
לחתוך לגודל המתאים לתבנית העבודה,( עגול, ריבוע, מלבן או מה שיש), מספר שכבות רצוי.
לסדר בתוך התבנית שקף, צמוד לדפנות, ולמלא שכבה ראשונה טורט, שכבה הבאה מילוי וכן הלאה.
ליצב בקירור, לישלוף ולאכול.
דומה למרקם שביקשת.
כדאי לעבוד עם משטח סיליקון, (סילפאט), זה פשוט עושה חיים קלים, מומלץ בחום, כשתעלו לביקור מהערבה היפה למרכז, ניגש יחד לחנות מתמחה וניקנה אחד.
המרכיבים
140 אבקת סוכר
140 גר' אבקת שקדים
40 גר' קמח
(לנפות יחד את היבשים ולערבב היטב)
4 ביצים
30 גר' חמאה מומסת
140 חלבון
50 סוכר
הכנה
תנור 200 מעלות
לטרוף קלות 4 ביצים ולערבב מטרפה עם היבשים מסה מס' 1
במקביל לעשות מרנג צרפתי עם
150 חלבון ו 50 סוכר(חפשי בבלוג זה מרנג הקצפת חלבונים מתכון 1/1, יש מטודיקה למרנג), מסה מס' 2
לקפל מסה 1+2 ולהוסיף 30 גר' חמאה מומסת
לשטח בעזרת מרית רחבה על משטח הסיליקון, אפייה 200 מעלות 5 דקות.
לחתוך לגודל המתאים לתבנית העבודה,( עגול, ריבוע, מלבן או מה שיש), מספר שכבות רצוי.
לסדר בתוך התבנית שקף, צמוד לדפנות, ולמלא שכבה ראשונה טורט, שכבה הבאה מילוי וכן הלאה.
ליצב בקירור, לישלוף ולאכול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך