ג'קונד - מתאים למגש 40/60, זה הג'קונד שההיתי עושה בקונדיטוריה שלי
מטודיקה להכנת ג'קונד
שקדים, סוכר,וחצי מכמות הביצים – 8 דקות גיטרה, להוסיף את שאר הביצים ולהמשיך עו 4 דקות
חלבונים ו 12 סוכר – מרנג קשה
לקפל בין שני המסות
להוסיף את החמאה
אפיה 220 מעלות כ 7 עד 8 דקות אפיה
ג'קונד רגיל (קיים גם שוקולד ועוד)
ביצים 125
סוכר 94
אבקת שקדים 94
קמח 25
סוכר 12
חמאה מומסת 20
חלבונים 82
מטודיקה להכנת ג'קונד
שקדים, סוכר,וחצי מכמות הביצים – 8 דקות גיטרה, להוסיף את שאר הביצים ולהמשיך עו 4 דקות
חלבונים ו 12 סוכר – מרנג קשה
לקפל בין שני המסות
להוסיף את החמאה
אפיה 220 מעלות כ 7 עד 8 דקות אפיה
ג'קונד רגיל (קיים גם שוקולד ועוד)
ביצים 125
סוכר 94
אבקת שקדים 94
קמח 25
סוכר 12
חמאה מומסת 20
חלבונים 82
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך