ג'קונד - מטודיקה מתכון מיקצועי יותר(מתכון 15)

ג'קונד - מתאים למגש 40/60, זה הג'קונד שההיתי עושה בקונדיטוריה שלי

מטודיקה להכנת ג'קונד

שקדים, סוכר,וחצי מכמות הביצים – 8 דקות גיטרה, להוסיף את שאר הביצים ולהמשיך עו 4 דקות
חלבונים ו 12 סוכר – מרנג קשה
לקפל בין שני המסות
להוסיף את החמאה
אפיה 220 מעלות כ 7 עד 8 דקות אפיה

ג'קונד רגיל (קיים גם שוקולד ועוד)

ביצים 125
סוכר 94
אבקת שקדים 94
קמח 25
סוכר 12
חמאה מומסת 20
חלבונים 82

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך