מספיק לכ 50 עוגיות בגודל כדור גלידה
אם רוצים פרווה אז שמן צימחי
שמן צימחי 170 או חמאה רכה 240
תרכיז תפוחים 390
ביצים 2
תמצית וניל רגילה 2 כפיות
קמח מלא 290
סודה לשתייה 1.5 כפיות
מלח כפית שטוחה
אגוז מוסקט 2 קורט
קינמון 1.5 כפיות
400 שיבולת שועל
3 כפות קוקוס
50 שומשום
100 זרעי חמניות
צימוקים שחורים , או חמוציות 150 גר'
אגוז מלח קצוץ 140
(אפשר להרגיש נוח עם המרה של צימוקים בפירות יבשים קצוצים).
להניח בעזרת כף גלידה או כף רגילה מעט מהתערובת על גבי נייר אפיה, בעזקת כף היד למעוך קלות.
אפשרות נוספת היא לכדרר ביד כדורים קטנים, ולהטיח אותם על נייר האפייה
אפיה – 160 מעלות 12-15 דקות
אם רוצים פרווה אז שמן צימחי
שמן צימחי 170 או חמאה רכה 240
תרכיז תפוחים 390
ביצים 2
תמצית וניל רגילה 2 כפיות
קמח מלא 290
סודה לשתייה 1.5 כפיות
מלח כפית שטוחה
אגוז מוסקט 2 קורט
קינמון 1.5 כפיות
400 שיבולת שועל
3 כפות קוקוס
50 שומשום
100 זרעי חמניות
צימוקים שחורים , או חמוציות 150 גר'
אגוז מלח קצוץ 140
(אפשר להרגיש נוח עם המרה של צימוקים בפירות יבשים קצוצים).
להניח בעזרת כף גלידה או כף רגילה מעט מהתערובת על גבי נייר אפיה, בעזקת כף היד למעוך קלות.
אפשרות נוספת היא לכדרר ביד כדורים קטנים, ולהטיח אותם על נייר האפייה
אפיה – 160 מעלות 12-15 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך