קרם שוקולד בשני צבעים (חלב ומריר)מתכון מס 6


נכין 650גר' קסטארד(ראה מתכון 1)
ניצוק חצי על 140גר' שוקולד 70%וחצי על 190גר' שוקולד חלב.
ניצוק תחילה את המריר לכוס עד לחצי גובה ונכניס לחצי שעה במקפיא, נוציא מהמקפיא ונוסיף את הקרם שוקולד חלב,
ונקרר במקרר 6 שעות לפחות, אפשר גם למקפיא וזה מחזיק אפילו 3 שבועות בלי בעיה, להעביר למקרר מס' שעות ליפני הגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך