מקרון (9)

בצק מקרון
250 גר' שקד טחון(אבקת שקדים)
450 א סוכר
לנפות יחד
במקביל להקציף 215 חלבון (כדאי ישן 4 ימים ומעלה) עם 50 גר' סוכר (ראה מטודיקה מרנג 1/1)

למלא שק זילוף עם מזלף חלק , ובתנועת שבלול, מבפנים החוצה ניצור עיגול בקוטר תבנית העוגה הרצוייה, נאפה, נצנן
ונסדר בתבנית, עליו ניצק את אחד המוסים המפורסמים בבלוג זה ( ראה מתכון 6, 10, 11)
אפיה 140 מעלות 12 עד 15 דקות.

לא ניכנסתי כאן להכנת עוגיות מקרון וקרמים למילוי, זה מיקצועי מידי,וכמובן סודי ביותר, כל קונדיטוריה טובה שומרת לעצמה את הנושא הזה בחדרי חדרים, אך זהו המוצר שמבחינתי הוא התעודת זהות של הקונדיטור, מדובר כאן בהצגת שליטה במכשירים, בחומר ובהכנות מוקדמות שאין במצאי לכל אחד וכמובן בטעם, זה קלסיקה.
אני פריק של מקרונים, אין מצב שקרוב שלי יסע לפריז ולא יקנה לי קופסת מקרונים מהודרת, זוהי חגיגת טעמים שסוף סוף אני
ואשתי מצליחים לגמור יחד.
כדאי להתייחס למתכון זה רק עבור תחתית לעוגה, יכול להתאים למתכונים 6/10/11

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך