עוגיות שוקולד (שוקוצ'יפס אבל עם שוקולד חלב ומריר)מתכון 13


עויות ברמת קושי נמוכה מאוד.

60 חלמונים (3 יח')
90 סוכר לבן
125 קמח לבן
7 אבקת אפייה
קורט מלח
85 חמאה מומסת
70 גר' שוקולד חלב קצוץ
70 גר' שוקולד מריר קצוץ

הכנה
תנור 170 מעלות
לנפות את היבשים יחד (אבקת אפייה וקמח)
לערבב טוב את החלמונים עם הסוכר בעזרת מטרפה או במיקסר בעזרת מקצפת כשתי דקות מהירות בינונית גבוהה, להוסיף את היבשים והמלח ולהחליף את המטרפה בוו "גיטרה", לערבב כדקה, ליצוק את החמאה
המומסת ואת השוקולדים.
להניח בעזרת כף, גושים בגודל של כדור פינג פונג על מגש אפייה עם נייר אפייה, לישמור על רווחים טובים בינהם, באפייה הם יהיו שטוחים ורחבים.
אפיה 170 מעלות בין15 ל 20 דקות.
הכמות הנ"ל מספיקה בערך ל 15 עוגיות גדולות, אפ רוצים ב2 צבעים, ניתן להוסיף מעט אבקת קקאו לחצי מהכמות, ואז יש לנו ב 2 צבעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך