בצק פחזניות - מאת לביא רונן

בצק לפחזניות



500 גר מים
200 חמאה קוביות
כף סוכר
קורט מלח

בסיר לחמם עד להמסה של החמאה, ורתיחה של המסה

להוסיף מיד 300 גר קמח לבן, בבת אחת।

לערבב עירבוב נימרץ עם כף עץ, עד להפרדות של הבצק מדפנות הסיר ועוד 20 שניות, זה כדי לייבש

מעט את הבצק।

להוריד מהאש ולתת לו להצתנן כשהוא מכוסה।

כעט להעביר למיקסר, עם "גיטרה", במהירות בינונית גבוהה, להוסיף 7-8 ביצים, אחת אחרי השניה,

כשהביצה נעלמת להוסיף את הבאה, עד לספיגה מוחלטת של הביצים।

להעביר לשק זילוף עם צנטר רחב מס' ולעצב צורות।

אפיה ה מעלות,-190-200

כ 12 דקות ועוד 10 דקות בתנור כבוי כדי לייבש אותם।

לצנן ולמלא בקרם פטיסייר, או בשילוב של קרם פטיסייר עם שוקולד/קפה/שמנת।

אין להתייחס למתכוני פחזניות עם אבקת אפייה, אבקת אפייה מתפרקת ב 45 מעלות כך שאין לה שום

תרומה במקרה זה!

מילוי אפשרי - קרם אדמירל(חפש בבלוג זה "קרם אדמירל)2/2,(חפש בבלוג זה (קרם פטיסייר) קרם פטיסייר 2/1,


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך