חלה מעודנת(ראה בבלוג 3 רשומות לחלה, חלה, חלה מעדנת, חלה מתוקה פשוטה ).
1000 קמח לבן
50 שמרים טריים או 20 גר' יבשים.
20 מלח
120 סוכר
4 ביצים
120 חמאה או מרגרינה רכה טמפרטורה חדר.
הכנה :
ללוש את כל המרכיבים חוץ ממלח כ 3 דקות.
להוסיף מלח וללוש עוד 3 דקות.
התפחה שעה.
לחלק את הבצק ל 9 או ל 6 עבור חלות גדולות יותר (750 גר' כל חלה)
ליצור עיגולים ולתת לנוח כרבע שעה.
ליצור גלילים וליקלוע אותם בסוג קליעה שנרצה, קליעה של 4 או של 3 או של 2 או חלות קטנות
ראה תמונות באתר התמונות של רונן לביא http://picasaweb.google.com/lavironen
התפחה שעה וחצי בטמפרטורת חדר (21 מעלות) .
ליפני אפיה לימרוח ביצה .
אפשר לפזר שומשום , פרג או מה שרוצים.
לאפות בתנור בלי אדים ב190 מעלות.
20 דקות לחלות קטנות
30 לבינוניות
ו 35 דקות לחלות של 750 גר'.
אם נרצה שהחלה תהיה מתוקה אפשר לימרוח מי סוכר ביציאה.
מי סוכר מכינים באופן מאוד פשוט, 300 גר' מים עם 300 גר' סוכר, מרתיחים בסיר על האש, עד שמבעבע.
וזה מוכן.
1000 קמח לבן
50 שמרים טריים או 20 גר' יבשים.
20 מלח
120 סוכר
4 ביצים
120 חמאה או מרגרינה רכה טמפרטורה חדר.
הכנה :
ללוש את כל המרכיבים חוץ ממלח כ 3 דקות.
להוסיף מלח וללוש עוד 3 דקות.
התפחה שעה.
לחלק את הבצק ל 9 או ל 6 עבור חלות גדולות יותר (750 גר' כל חלה)
ליצור עיגולים ולתת לנוח כרבע שעה.
ליצור גלילים וליקלוע אותם בסוג קליעה שנרצה, קליעה של 4 או של 3 או של 2 או חלות קטנות
ראה תמונות באתר התמונות של רונן לביא http://picasaweb.google.com/lavironen
התפחה שעה וחצי בטמפרטורת חדר (21 מעלות) .
ליפני אפיה לימרוח ביצה .
אפשר לפזר שומשום , פרג או מה שרוצים.
לאפות בתנור בלי אדים ב190 מעלות.
20 דקות לחלות קטנות
30 לבינוניות
ו 35 דקות לחלות של 750 גר'.
אם נרצה שהחלה תהיה מתוקה אפשר לימרוח מי סוכר ביציאה.
מי סוכר מכינים באופן מאוד פשוט, 300 גר' מים עם 300 גר' סוכר, מרתיחים בסיר על האש, עד שמבעבע.
וזה מוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך