חלה מתוקה פשוטה וטובה
1000 גר' קמח לבן מנופה
180 סוכר
50 שמרים טריים או 20 גר' שמרים יבשים.
560 מים
20 מלח
שומשום (כדי לפזר על החלה ליפני האפיה- אופצייה בלבד)
אפשר להוסיף כף תמצית וניל.
מטודיקה של לחם פשוט :
ללוש את כל המרכיבים במשך 3 דקות, להוסיף מלח, אם יש תחושה שצריך להוסיף מעט קמח אז זה הזמן
להוסיף מלח וללוש עוד 3-4 דקות.
לכסות ולהתפיח במשך שעה.
לחלק ל 9, לכדרר לעיגולים, מנוחה 10-15 דקות.
ליצור גלילים וליקלוע 3 חלות בקליעה של 3 http://picasaweb.google.com/lavirone
לימרוח ביצה, להתפיח שעה וחצי בטמפרטורה של חדר (21) מעלות.
לימרוח שוב פעם ביצה
אפיה 30 דקות 190 מעלות.
אפשר לימרוח מי סוכר ביציאה
(300 גר' מים + 300 גר' סוכר, להרתיח בסיר עד שמבעבע וזה מוכן)
1000 גר' קמח לבן מנופה
180 סוכר
50 שמרים טריים או 20 גר' שמרים יבשים.
560 מים
20 מלח
שומשום (כדי לפזר על החלה ליפני האפיה- אופצייה בלבד)
אפשר להוסיף כף תמצית וניל.
מטודיקה של לחם פשוט :
ללוש את כל המרכיבים במשך 3 דקות, להוסיף מלח, אם יש תחושה שצריך להוסיף מעט קמח אז זה הזמן
להוסיף מלח וללוש עוד 3-4 דקות.
לכסות ולהתפיח במשך שעה.
לחלק ל 9, לכדרר לעיגולים, מנוחה 10-15 דקות.
ליצור גלילים וליקלוע 3 חלות בקליעה של 3 http://picasaweb.google.com/lavirone
לימרוח ביצה, להתפיח שעה וחצי בטמפרטורה של חדר (21) מעלות.
לימרוח שוב פעם ביצה
אפיה 30 דקות 190 מעלות.
אפשר לימרוח מי סוכר ביציאה
(300 גר' מים + 300 גר' סוכר, להרתיח בסיר עד שמבעבע וזה מוכן)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך