אפיה עם אדים - איך לעשות את זה בבית

שיטה ראשונה

להרים לטמפ' רצוייה, ליזרוק פנימה כמה קוביות קרח, ולהכניס את הלחם לאפייה, ליסגור דלת התנור

שיטה שנייה

למצא קופסת פח קטנה, לחורר חור או שניים, קטנים בתחתית הקופסא, המיים יטפטפו באיטיות במשך האפייה ויצרו אדים.

שיטה שלישית וחובבנית יותר

להשפריץ מים עם שפריצר על ככרות הלחם לפני הכניסה לתנור, אפשר להוסיף שיטה זו לכל שיטה אחרת

אם הבנתם את הרעיון הינכם יכולים לאלתר שיטות נוספות, אגב השיטה של כלי עם מים בתנור פחות רצוייה,

מפני שכשיש מספיק לחות בתנור הוא פשוט מפסיק לאדות את המים שבכלי וזה לא מספיק טוב ללחם, לכם כלי עם

חור מטפטף כל הזמן ויוצר כמות אדים מספקת!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך