קרפ צרפתי משובח

--> -->
קרפ צרפתי

1.5 כוס קמח לבן מנופה
2 כפיות סוכר
2 קורט מלח
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
500 בב חלב
60 גר חמאה מומסת "נואזט", כלומר להמיס על האש, לא אש נמוכה, , עד שיהיה ריח "אגוזי" מעט ונקודות שחורות.

הכנה

 לערבב יבשים, סוכר, מלח וקמח.

 להוסיף חלב, ולערבב עם מקצפת בעדינות (לא לנסות להקציף), עד שאין גושים.

 להוסיף תמצית וניל וחמאה מומסת(טעמים) ולערבב טוב.

 לתת לנוח כחצי שעה

 ולעבוד על מחבת מרוחה בחמאה דקה.    

2 תגובות:

  1. ניראה קל להכנה. אולי נשתמש בזה בשביל הדוכני מזון קרפ צרפתי שלנו. לשדרג אותו.

    השבמחק
    תשובות
    1. תנסה... זה זה קרפ מצויין, אם תתן לבלילה לנוח יותר זמן במקרר, התוצאה תהיה יותר טובה, תנסה מקווה שזה יהיה לך טוב

      מחק

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך