טארט שקדים ושוקולד אפוי עם בננה מקורמלת

לבצק הטרט נשתמש במתכון מס' 2, בצק פריך מתוק, נעצב אותו בתוך תבנית הטארט, נחורר בעזרת מזלג,
נקפיא לחצי שעה, מהמקפיא לתנור חם 160 מעלות לאפייה מוקדמת של כ 12 עד 15 דקות נצנן ונמלא בקרם.

קרם שוקולד ושקדים
70 גר' שמנת
100 גר' שוקולד קצוץ
100 חמאה רכה
100 סוכר
150 שקדים טחונים
קורט מלח
2 כפות קורנפלור
2 ביצים

1 בננה חתוכה לפרוסות
3-4 כפות סוכר חום
1 כף חמאה
קורט קינמון
אם יש קצת אבקת ווניל הייתי מוסיף קורט

הכנת הקרם
נרתיח את השמנת וניצוק אותה על השוקולד הקצוץ - מסה מס' 1
את שאר המרכיבים חוץ מהביצים נערבל במגימיקס, נוסיף את מסה 1 ונמשיך לערבב עוד דקה, נוסיף ביצים
ועוד חצי דקה ערבול והקרם מוכן.

הכנת הבננה
מחבת עם כל המרכיבים חוץ מהבננה, נמיס את הסוכר בחמאה, נניח את הבננה, ונקרמל אותה דקה שתיים מכל צד.

הרכבת העוגה
נמלא את הטארט עד גובה 2/3
נניח את הבננות המקורמלות על הקרם
נכניס לאפיה ב 180 מעלות כ 7-8 דקות
נזרה מעט שקדים מולבנים פרוסים (רצוי)
ונמשיך לאפות עוד 5 דקות

נצנן את העוגה ואפילו נקרר והיא מוכנה להגשה.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך