-->
-->
קרפ צרפתי
1.5 כוס קמח לבן מנופה
2 כפיות סוכר
2 קורט מלח
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
500 בב חלב
60 גר חמאה מומסת "נואזט", כלומר להמיס על האש, לא אש נמוכה, , עד שיהיה ריח "אגוזי" מעט ונקודות שחורות.
1.5 כוס קמח לבן מנופה
2 כפיות סוכר
2 קורט מלח
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
500 בב חלב
60 גר חמאה מומסת "נואזט", כלומר להמיס על האש, לא אש נמוכה, , עד שיהיה ריח "אגוזי" מעט ונקודות שחורות.
ניראה קל להכנה. אולי נשתמש בזה בשביל הדוכני מזון קרפ צרפתי שלנו. לשדרג אותו.
השבמחקתנסה... זה זה קרפ מצויין, אם תתן לבלילה לנוח יותר זמן במקרר, התוצאה תהיה יותר טובה, תנסה מקווה שזה יהיה לך טוב
מחק