בצק לקרנצ' , ממיקרה הזה זה בצק שמרים כרוך, כלומר עלים, מטודיקה של החדרת חמאה תהיה זהה לבצק עלים.
כמות קיפולים נידרשת במיקרה זה פעם אחת קיפול 4, פעם אחת קיפול 3, מנוחה בקירור, עיצוב צורות,
חפש http://picasaweb.google.com/lavironen
אוהקלד את המילה תמונות ב"חפש"
התפחה, מריחת ביצה ואפייה.
180 חלב
15 שמרים טריים (להשרות בחלב מס' דקות)
330 קמח לבן
6 מלח
30 סוכר
10 חמאה מומסת
לעשות בצק משוטף, לישה 3 דקות, להוסיף מלח ועוד 2 דקות לישה.
לתת לבצק לנוח בקירור מס' שעות, אפשר לקצר בחצי שעה מקפיא ועוד חצי שעה מקרר.
חמאה לקיפול - 220 גר, חשוב !!! - יש באתר התמונות של הבלוג מטודיקה לבצק עלים מלווה בתמונת
שלב אחרי שלב
http://picasaweb.google.com/lavironen
כמות קיפולים נידרשת במיקרה זה פעם אחת קיפול 4, פעם אחת קיפול 3, מנוחה בקירור, עיצוב צורות,
חפש http://picasaweb.google.com/lavironen
אוהקלד את המילה תמונות ב"חפש"
התפחה, מריחת ביצה ואפייה.
180 חלב
15 שמרים טריים (להשרות בחלב מס' דקות)
330 קמח לבן
6 מלח
30 סוכר
10 חמאה מומסת
לעשות בצק משוטף, לישה 3 דקות, להוסיף מלח ועוד 2 דקות לישה.
לתת לבצק לנוח בקירור מס' שעות, אפשר לקצר בחצי שעה מקפיא ועוד חצי שעה מקרר.
חמאה לקיפול - 220 גר, חשוב !!! - יש באתר התמונות של הבלוג מטודיקה לבצק עלים מלווה בתמונת
שלב אחרי שלב
http://picasaweb.google.com/lavironen
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך