תבלינים

תבלינים טובים מאוד להוספת טעמים, השיטה הטובה ביותר היא הוספה התבלין לנוזל, אם נרצה טעמים מודגשים יותר אז נשרה את התבלין הרצוי לילה או מס' שעות, למשל אם נכין קרם אנגלז על בסיס ווניל, השרייה של הווניל והחלב/שמנת למשך לילה בקירור תתן תוצאה מודגשת ועדיפה, דוגמא אחרת, אם נרצה להכין סירופ ממיץ תפוזים קינמון וציפורן, יש אפשרות להשרות מקל קינמון ומעט מסמרי ציפורן במיץ למס' שעות, ליפני הרתחה.
התבלינים המוספים בדרך כלל הם תה (רק בתה, יש לנו המון טעמים וניחוחות), קפה, מקלות קינמון, מקלות ווניל, הל, ציפורן, פלפל חריף(שאטה או צ'ילי יבש), עלי דפנה, קליפות הדרים, מוסקט,ג'ינגר.

בבישול פירות כדאי ראשית להרתיח את הנוזל עם התבלין ורק לאחר הרתיחה להוסיף את הפרי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שטרודל דוט קום - תודה על פנייתך